Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandar i min bägare











Ditt Ljus

bromsar tillvarons hjul

låter universums

skimrande galaxer
genombrusa mig


blandar i min bägare

gör den bräddfylld

av Din närvaro

som skjuter undan
otrons svarta hot.

Ditt Ljus

som rakt igenom hela mig

tänt mig

övertygad




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-06 10:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert känslosamt skrivet!
2016-07-31

  Lars Hedlin
Livfullt och fint
2016-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla...mycket vackert...
2016-04-09

    ej medlem längre
Vackert och levande
2016-04-06

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2016-04-06

  Anya VIP
Tycker om textens religiösa ton...om jag inte missuppfattat. Fint hur du jobbar med alliterationer.
2016-04-06

  Jan Widströmer VIP
Vacker trosbekännelse!
2016-04-06

  Ninananonia VIP
Vacker bägare..
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius