Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår bro.


Skapar kärlek över natten.

Det finns en bro där människor hänger upp sina liv. Låser in sin kärlek och slänger bort nyckeln. Som att stålet inte skulle kunna brytas upp. Att järn inte skulle kunna klippas itu. Att kärleken inte skulle kunna ta slut.

Små initialer försöker göra en metallbit personlig. Ett litet hjärta och våra namn och sedan lever vi lyckliga resten av våra liv.
Så oerhört naivt.
Så oerhört vackert.

Så nu hänger våra namn på en bro i Paris. Fastkedjade vid ett stängsel där vi trängs med andra lycksökare. Tanken slår mig när jag hakar fast vårt löfte; hur många hänglås hänger här fast kärleken är förbi? För inte vill man tillbaka och ta ner det man en gång så lyckligt hängt upp. I tron på att inget någonsin skulle kunna förändras.

Som en i mängden, som mest unik av alla finns vi låsta i ett annat land. Vi är lika hoppfulla som alla andra. En dag åker vi, tillsammans, ner igen till kärlekens stad och då hänger vi kvar där.
Mer sammansvetsade än någonsin.

/tidsliv.




Fri vers (Fri form) av tidsliv
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-06 21:05



Bookmark and Share


  tidsliv
DominiQueen, visst är det så. Vi håller hoppet öppet och tror på kärleken. Även om den bara finns tillfälligt på en bro i Paris.
2016-04-07

  DominiQueen
Vackert vi får våga tro och hoppas på Evig kärlek, vad annars ska vi finnas till för?
2016-04-07

  tidsliv
Tack <3
2016-04-07

    AgnesKenshin
fin.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

tidsliv
tidsliv