Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du bara visste.


Livet är smärtsamt.
Misströsta ej.
Kom ihåg att vända dig till det väderstreck som alltid förlåter.
Var skönheten i norr.
Försoningen i söder.
Integriteten i väst.
Förändringen i öst.

Tro på läkandets förmåga.
Kroppens egna kärnkraftverk.
Ta rädslan för slutet som bränsle för början.
Ge inte upp även när Du gett upp.
Förvandla Dina demoner till kunskap.
Minns gårdagen men titta alltid efter morgondagen.
Det är svårt att vara vid liv, så kämpa varje dag.
Fall ner, när Du måste falla ner, men res Dig alltid upp.
Du är fullständig i Din egna perfekta perfektion.
Inget mer behövs.

Min hemlighet till Dig;
Du är bra - Även när Du inte mår bra.




Fri vers (Fri form) av tidsliv
Läst 534 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-02-24 19:00



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Tröstande. Tack!
2017-06-27

  Goraxy 89 Orion VIP
EXAKT såhär EXAKT så är den rätta inställningen - - -Jag tänkte ett tag att Du är hopplös och jag vägrade läsa Dina depressiva utgjutelser. . . Men de var nödvändiga för dig och redan nu lyser ju HOPPET - Jag blir så Glad över Dig!!!
2017-02-26

    ej medlem längre
Smakfullt nedtecknad visdom. Tack.
2017-02-25

  M:tin
Fint skrivet!!!!!!!
2017-02-25

    jennypencil
Kära du! Här sitter jag med två små tårar. Fan vad bra detta var! Vartenda ord. Så klokt. Och vilken insikt.

Wow.
2017-02-25

  Chawa VIP
Tröstande och mycket värdefulla ord för var och en att bära med sig i stunder av svaghet och gryende ljusglöd. Tycker mycket om de förlåtande väderstreckens innebörd och mening. Insiktsfull och berikande text rakt igenom!
2017-02-25

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker och klok dikt...!

som jag förstår är framsprungen
ur en smycket smärtsam värklighet...
Desto starkare att kunna hantera denna nu, på ett så konstruktivt och uppbyggande sätt...!

Tack!
2017-02-24

  Per Drysén
Vilken vacker och sann avslutning på en uppmanande och stödjande text. Gillas mycket!
2017-02-24

  Alexander Gustafsson VIP
"Ge inte upp även när Du gett upp."
sådan förödande komplett mening med år av självinsikt bakom.

brilliant! :)
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

tidsliv
tidsliv