Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig till fördärv.

Ibland är avsaknaden av din röst
det enda jag hör.




Fri vers (Fri form) av tidsliv
Läst 396 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-04-30 20:46



Bookmark and Share


  Fred Linz
Bloody beautiful !
2016-05-03

  Linda CH VIP
Kort och talande.
2016-05-02

    skamfilad
Aj. Ljudet av tystnaden.
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Så bra skrivet ..
2016-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord beskriver du en stor saknad, som tär i själ och hjärta.
2016-05-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan sakna en röst som sade 'Vaddå?' Ord man ville höra, som sockervadd för öronen?
Sanna Ord lyfter och bär genom sorg och ensamhet, så man känner att man klarar av det, hur svårt det än blir! !!!
2016-05-01

    ej medlem längre
Nakna ord som talar sitt tydliga språk.
2016-05-01

    AgnesKenshin
aj (gör så ont. för så käns det även för mig, just nu... !)
2016-05-01

  bumerang
Ursnyggt.
2016-05-01

  Per Drysén
Bravo. Fint formulerat.
2016-05-01

  Per Drysén
Bravo. Fint formulerat.
2016-05-01

  Alexander Gustafsson
Shit, va fin! :)
2016-04-30

  Karina"Kia"
Åhh! så vackert..den känns i mitt känslosamhälle!

Den tar jag med mig..så vackert och sant!
2016-04-30

    ej medlem längre
så kan det kännas. bra skriftat.
2016-04-30

  DavidM VIP
Du sätter exakta ord på något jag upplever just nu. Fantastisk text. /Vänliga hälsningar David
2016-04-30

    Shush
fenomenal!
2016-04-30

  Rise Little One
Kort, koncis och känslosam!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

tidsliv
tidsliv