Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta

Det värsta är att jag blir så arg..
så himla arg när du tror att jag inget förstår...
när du tror att jag är dum i huvet
och går på alla dina tomma ord..

Det värsta är att att jag blir så ledsen..
så himla ledsen när du inte förstår..
att det du säger men inte menar
sätter sig som ett hopp i min själ o kropp..




Fri vers av gisseliten
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-09 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten