Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en bok full med ord skriven nån gång i början av nittiotalet.. Ord som beskriver mitt liv och mina känslor då, för över tjugo år sen.. Tänkte jag delar med mig lite av de orden..


Livsångest

Ångest för att leva
Ångest för att dö
Ångest för att leva fel
Vad är rätt, vad är fel

Ångest för vad jag ska göra av mitt liv
Ångest för hur jag vill leva mitt liv
Ångest för var jag vill leva mitt liv
Livsångest

Ångest för med vem jag vill leva mitt liv
Vill jag leva själv, eller vill jag dela med mig
Ångest för om jag vill ha barn eller inte
Vad är rätt, vad är fel

Jag önskar jag kunde säga att så vill jag leva
Där vill jag leva
Med dig vill jag leva

Men verkligheten är inte så enkel
Jag vet inte vad jag vill med mitt liv
Vet inte med vem jag vill leva mitt liv
Vet inte hur jag vill leva mitt liv

Men vad jag vet är att jag inte vet vad som känns rätt och fel
Därför är jag livrädd för att välja väg
Livsångest kallar jag det




Fri vers av gisseliten
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-06-05 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten