Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter


Till min dotter

Min lilla unge.. vad jag älskar dig
Från jorden upp till himmelen
Från lilltån upp till hårtopparna

Från den dag jag först såg dig, jag svor..
Jag ska skydda dig från allt ont

Men Fan!!
Jag kunde inte!
Bjöd tom ondskan in i vårt hem..
Förlåt.. jag visste inte..

Det har satt sina spår
Och jag är inte den perfekta morsan
Och du är så arg på mig ibland
Men det ok, för det är ju så du känner

Men jag vet att bakom det arga o ledsna finns också den andra ungen
Den som skrattar och skojar..
Som älskar sin mamma
Som du sa ikväll..
"Jag älskar dig så jävla, jävla, jävla mycket".

Och hur det än är
Hur du än mår
Vad du än gör
Jag älskar dig så jävla, jävla, jävla mycket dottern min




Fri vers av gisseliten
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 23:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
J-la fint skrivet..
2016-06-06

  Andreas db Gustafsson
Så jävla fint
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

gisseliten