Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler ord och tankar fån 90-talet


Svek

Svek kan vara så mycket
Det kan vara att säga sen till ett barn och sedan glömma bort

Svek kan vara tystnad
Att inte säga något till en vän av feghet eller rädsla för att såra

Svek kan också vara prat.."Vi hörs!"
Sen är det ingen som ringer
Ingen som svarar när man ringer

Svek kan vara att inte säga sanningen eller att ha kvar någon i reserv.....




Fri vers av gisseliten
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten