Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på dig, du som ännu är min bästa vän.. Skrivna på 90-talet när vi ännu ville så mycket med vår kärlek..


Min kärlek till dig

Inte ens döden ska skilja oss åt
Men varför tvivlar jag då så på min kärlek till dig
Kanske inte inte på kärleken i sig, för den finns
Men vilken sorts kärlek?
En kärlek mellan bror och syster
En kärlek till den bästa vän som finns
Eller är det en kärlek mellan två älskande
Jag vet inte
Men tyvärr tror jag nog minst på det sistnämnda..




Fri vers av gisseliten
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-06-05 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten