Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en operation på 90-talet på Akademiska i Uppsala fick jag dela rum med Inez. En äldre kvinna som berörde mig djupt


Till Inez

Stackars lilla tant i sängen bredvid
Gammal
Reumatisk
och ont i hela kroppen

I morgon skickar dem hem dig
Jag ser paniken i dina ögon

DU VILL INTE!!
TÖRS INTE!!

Hemma...
Det var där du ramlade
Är det därför du inte vill

Lilla tant Inez i sängen bredvid
Du lyckades få dem till att låta dig stanna ett tag till
Men jag ser i dina ögon
och jag hör i din röst
att du ville att jag skulle stanna vid dig

Hur är ditt liv egentligen
Lilla tant, jag önskar jag kunde göra något för dig




Fri vers av gisseliten
Läst 303 gånger
Publicerad 2016-06-05 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten