Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och äntligen så sågs vi igen..

Och plötsligt ses vi igen..
Mitt blod börjar bubbla vilt..
Försöker coola ner mig..
Försöker tänka och organisera upp mig..
Ett år av saknad...
Hur känns du?
Hur smakar du?
Vad vill du?


Våra blickar..
Åhhh....
Din blick berör mig så..
Försöker hålla huvudet kallt..
Du ler, med dina gnistrande begärliga ögon ler du mot mig och jag kan inte tänka, allt snurrar runt , mitt förnuft skriket STOPP!!
och plötsligt är jag i din famn..
Och plötsligt känner jag mig hemma igen.
Din kropp, din doft, dina smaker,
allt är som vanligt igen....




Fri vers av gisseliten
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-20 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten