Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för lätt att göra som svenssons gör


Trender, är till för att stå emot


Jag vill inte vara modern

Att vara modern
är så gammalmodigt




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-09 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST