Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

testamente för en som ännu inte dött

skall det skrivas på pergament kanske med gåspenna och bläckfiskbläck för att det skall vinna laga kraft i evigheten
testamentet
för en som ännu inte dött och som ännu känner sig väldigt påtaglig
men som ibland i drömmar inte längre torde finnas till eftersom alla sinnesintryck därstädes tycks drunkna i något outgrundligt
och där orden blir beblandade med vindars lek i hår i trädkronor i vågors brus
och i skovlars arbete med mull




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-09 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP