Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora våta salta tårar


Salta tårar

En tår
en salt vattendroppe
reflekterande
på min kind

Såra inte
Ge inget svek

Salta stora tårar serveras och droppas på fat

Låt det bli kryddan
på min lycka denna dag




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-10 00:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande tårar..
2016-04-10

  Henning Hson
Gillar din text!
2016-04-10

  mike irow
bokmärker!!!!!!!!!!!!!
säger
inget!
2016-04-10

    ej medlem längre
Känner igen mig i din text! Bitterljuvheten. Att aldrig vara fullkomligt lycklig. Tycker om
"Salta stora tårar serveras och droppas på fat
Låt det bli kryddan
på min lycka denna dag"

2016-04-10

    ej medlem längre
Det gör en smula ont att läsa om tårarna.
2016-04-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
Visst är det något magiskt med tårar, i alla dess uttryck
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"