Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapseisad

 

ligger med botten upp

havet är kyligt

 

ser allt under

med nya ögon

 

nya bottnar

där ljuset strilar

igenom

 

vanmakten har

fryst mina lemmar

 

flyter i evigheten

i en väntan

 

på förlösning




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 474 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-10 12:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande dikt...mycket bra att få höra den läsas samtidigt som man läser själv...
2016-04-16

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
skaldat
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Den här kapseisade tycker jag om..
den berör..
2016-04-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är många av oss som kapseisat och bara flyter hjälplöst omkring på haven i väntan på förlösningen som dom lovat kommer. . . . .?

Bra skrivet.
2016-04-12

    ej medlem längre
Det finns en känsla i hela texten. Jag läste om den och funderade på innebörden.
2016-04-11

  Bibbi VIP
I väntans tider.
2016-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du berör med dina ord, om väntan på förlösning. Stillhet i stormens öga skrämmer. Vad kommer sedan? Svaret skrämmer, för det är inte givet.
2016-04-10

    ej medlem längre
En stilla stund innan förlösningen...
2016-04-10

  DominiQueen
Låter som livet i fjärilspuppan, som om små ögon råkat titta ut, oanandes om vad som komma skall...
Du vet hela kittet, frihet, vingar och allt.
Ha tillit till processen. (Säger det till oss båda)


Vacker dikt Gisela, djupt berörande.
LoveBlessings

DominiQue
2016-04-10

  Leo Rudolphzon
De är då man känner
Att man lever
Men förstår inte hur man kan leva
Livet blir ett slut
Fast hjärtat slår under bröstet
Ett vakuum tillstånd råder
Var är knappen till syret ?

Bra fångat ,
2016-04-10

  Henning Hson
Du skriver denna grymt bra!
2016-04-10

  ULJO
Håller med - Helt fantastiskt bra
2016-04-10

    Max Poisé
Ett stillestånd före explosionen. Det är så jag tolkar din kompetenta text. En vandring i stormens öga innan okontrollerbara händelser radas upp och med ödet hamnar vi på en själsresa som vi inte kan styra.

Bra Gisela, eller nej, rent fantastiskt faktiskt!
2016-04-10

  mike irow
din text naglar rör vid darrande
som löven
strävt
med. inkommande....
älskar denna text....
kanhända i en väntan

förlösning

2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell