Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 10 april 2016

Haiku (Tanka) 10 april 2016.

smeker mitt öga
vindpinad, klippskrevsbunden
hjälplöshetens ros

blommar så röd i solen
lyser vindsmekt av glädje

© Bosse 10 april 2016.




Bunden vers (Tanka) av Bosse44
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-04-10 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse44