Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag?

Vågar jag stanna kvar
i denna stund av sinnesro?

Garden finns där
på rutin.

Vågar jag riskera
den sista skärva själ?

Muren lockar
så trygg och iskall

Vågar jag ta språnget
in i det ljuva, sköra?

Eller retirera
så som alltid

Vågar jag lita
på dessa händer jag älskar?

Tänk om de leder mig
till ett snår jag inte mött

Vågar jag hoppas
just denna lilla gång

Mitt inre är ett slagfält
Mitt hjärta i extas






Fri vers av Lillith
Läst 143 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-11 07:56



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Åh, vilken bra dikt!
2016-05-02

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-17

  Den lilla tänkande
Den var skön att läsa till ett beat. ^^ typ som en rapp
2016-04-14

  Respons VIP
Fint beskrivet av kvalet mellan trygghet och utveckling.
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man ta rädslan i handen och göra ett försök!
Inte alltid lätt, men heller inte omöjligt.
2016-04-11

  Ninananonia VIP
Gillar hur du beskriver ...vågar..
2016-04-11

  Lillith
Så sant Solstråle. Vackert citat.
2016-04-11

  Solstrale VIP
Havet sa till stranden - jag har mod att våga! Fint skrivet! Kram!
2016-04-11

  Lillith
Ja, precis. Denna gången tror jag att jag tänker våga. Det jag inte vågar-
2016-04-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Så känsligt och fint skrivet om att våga följa sitt hjärta - det är alltid ett vågspel - Tänk om..... det värsta tänkbara inträffar? - Eller..... Det fantastiska underbara?
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith