Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en chans

Inte en chans
att jag får
kyssa dig igen
som
bara...

... vi kan.

Inte en chans.

Inte en chans
att jag
får känna
dig
sådär nära
som bara...

... vi kan komma.

Inte en chans.

Varför är du inte frisk?
Varför är du inte pålitlig?
Varför är du helt omöjlig att älska?

Inte en chans....

... att du förändras.

Vi menade varje
ord.

Vi gjorde verkligen det.

Men inte en chans...

... att du skulle hålla
ett enda
av dem.

Jag älskar dig.

Fan ta dig.
Fan ta mig.

Men inte en chans
att jag
nånsin
erkänner
för mig
allt jag
var
villig
att
offra

... för dig.

... för oss.

Inte en chans.




Fri vers av Lillith
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-08 15:00



Bookmark and Share


  mickech
Svår kärlek, som du sätter på pränt på pricken!!
2016-11-10

  Lillith
Tack allra finaste Solstråle. <3
2016-11-09

  Solstrale VIP
Du är helt otroligt bra på att frammana hopplösheten i denna, och ändå lyfta hoppet i ljus! Fan vad bra!
2016-11-08

    ej medlem längre
var han sinnesrubbad din älskade?
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith