Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasst

Nu slår snart
Klockan
Kväll
För de flesta

Jag frammanar natten.

Vill överleva
Denna
Dag
Just nu...

Hejda dig, människa!
Hejda dig.

Än är det inte över.

Sluta upp
Med
Det
Oerhört patetiska
Du alltid
Varnar
Andra
För

(... och du blir så arg.)

Men fan ta det sorgliga
Och må den tysta hämta mig!

... om det är min tid.

För det är inte ett dugg
Poetiskt.

Krass fakta är stundtals krass.

Och hur Det är är
Så låter jag
Mig
Lida

Och jag har inte
Kraft
Att
Bry mig
Om det.






Fri vers av Lillith
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra diktat.
2016-11-10

  Solstrale VIP
Styrka i varje stavelse, mod i varje mening!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith