Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän som bär mig genom snö, is och orkaner. Genom solsken, drömmar och dimma. Utan honom vore jag tom.


Tre gånger

Idag
har jag skrattat
tre
gånger

Klockan har
knappt vaknat.

... inte jag heller förresten.

Men vänskap
sover
aldrig

Det har jag verkligen
och underbart
fått
förstå

Jag har skrattat
tre
gånger
redan
idag

Och det är
tack vare
dig.

Älskade vän.

För varje
skratt
du ger mig
ska jag
lova dig
två.

Det vet vi båda.

Vänskap.
Så ogreppbart
stort
beskydd
i
livet

Jag har skrattat
tre
gånger
idag.

Och varje gång
var det
tack
vare dig.





Fri vers av Lillith
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-09 07:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fortsätt skratta, ja.
2016-11-10

  Solstrale VIP
Så,underbart, skrattet föder oss nya, roskindade och guppiga.... Ha ha ha!
2016-11-09

  Zandor
fortsätt...skratta...
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith