Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans

Jag dog.
(Förberett och därför mindre smärtsamt)

Dödshjälp
Tja...
Det var mitt "Ja"
Till dig.

Jag uppstod.
(Rätt cool upplevelse)


Ska
Det
Förbli.

Eureka!!!!




Fri vers av Lillith
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En formstark text om steg in och ur det omöjliga.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith