Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Köpte fisk idag hos den bästa fiskgubben vid Bråvikens strand !


En fiskargubbes lott i livet

En fiskgubbe

Han kom tillbaka från sitt morgontidiga fiske
binder båten

Byn är vid Bråvikens strand
just där månen går ner

Morgontimmarnas vind vaggar
försöker stilla vattnet

Fiskargubben lyfter på sin keps
och säger "god morgon"
han hör svalorna häcka nära i en badhytts nock
medan han betraktar sin fångst

Lyckan känns enkel
fyller hans hjärta
och tänker

Detta är min lott





Fri vers av Karina"Kia"
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-11 18:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En fin lott :) Jag älskar havet ...
2016-05-08

  Solstrale VIP
I det lilla finner vi oftast det stora som sagt en mycket bra text som når!
2016-04-11

  mike irow
fick tänka på en gammal man
och havet
på tornavlägsna klockor
klang som hör till vårt tidevarv med.
superb titel
uppfylda vågor
i havs ansikte...vad fint o sensuell...

2016-04-11

    ej medlem längre
En fin text om att känna lycka av det lilla, att se guldkornet i vardagen.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"