Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansen

du bjöd upp                        det var en möhippa

Hasselbacken                        en vårdag

bara en man            den blivande brudens blivande man 

det var av artighet tror jag, du bjöd upp

för jag såg nog ensam ut

bortkommen

 

vi dansade en foxtrott

en dans     två danser       här borde jag tackat för dansen, men kunde inte

 

en ljuvlighet, en famn, en värme

 

ville aldrig att musiken skulle tystna, dansen ta slut           bara fortsätta och fortsätta

 hämtade näring : som var förbjuden frukt

 

 han var ju någon annans




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-12 01:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan efter närhet...fint skrivet...
2016-04-16

  mike irow
poesins sanna skald----
2016-04-15

    Dan Myrbeck
Jaa, då kan nog en Hasselbackspotatis
bli en het potatis...

Men hellre det än
en soffpotatis.
2016-04-13

    ej medlem längre
Gillar texten, den får en att följa med.
2016-04-12

  louisegirl
Känslor kan man inte rå på, de bara kommer...
Fint förmedlat!
2016-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslor kan ingen förbjuda. De kommer oanmälda. Det skriver du bra om. Alla har nog varit nära det "förbjudna" någon gång.
2016-04-12

    ej medlem längre
Kärleken kommer i många förklädnader...
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Vackert..
2016-04-12

  Nils-Robert
Ja så är det. Kärleken är ibland förbjuden men........

Vackert skrivet
2016-04-12

  Mangal VIP
Vackert och vackert läst.
2016-04-12

  ULJO
Det finns olika sorters kärlek men den sanna är den rätta
2016-04-12

  Fem hjärtan VIP
Oj, ..ja känslor kan man inte hjälpa och kan vara svåra att styra över.. Bra beskrivet!
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell