Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor





Nyss gick ett regn

förbi

lämnade

en droppe

av
genomskinlig

tid

i min hand




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 476 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-12 18:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om att ta till vara allt man får!
2016-07-31

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2016-04-21

    Thalia
Sinnligt vackert.
2016-04-17

  Ninananonia VIP
Så vackra är dina ordgåvor..
2016-04-17

  Anya VIP
Fint att associera vattendroppen med tid. Tycker om dina ord.
2016-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...man får ta vara på det man får...
2016-04-16

  Gisela Nordell
mycket vacker och sinnlig i sin enkelhet, gillas !
2016-04-13

  ~Leonardo~
En fin tanke att beakta.
2016-04-12

  Maria Sundelin VIP
Ett spår som lätt försvinner
Kramar
2016-04-12

    Maria Malm
Skön tanke att vila i. Fint.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius