Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har suttit i aftonsolen

vi har suttit i aftonsolen min hustru och jag
shortsbeklädda varma
trots att ännu inte halva april hunnit förlöpa
lite vin i glasen
kropparna i trim
utan onödiga ords nämnande bara finns vi

"fast nu" säger min hustru så småningom och reser sig
"nu går jag nog ändå in - solen gömmer sig snart bakom klippor och tallar"
"gör du den där soppan du talade om"
"jag sätter fram tallrikarna"

och jag ser henne vandra ner mot husets trappa
"du"
säger jag stilla
"vet du att jag älskar dig"
och hon stannar till
vänder sig om och ler
"ja, jag vet"
säger hon
kvinnan som är född anno nittonhundratrettioåtta




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-12 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP