Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig..igen..


Din sorg är min sorg...

Önskar jag kunde hjälpa dig
Önskar jag kunde trösta dig
Önskar jag kunde göra något för att lindra sorgen och klumpen i ditt hjärta

För din sorg och din klump blir också min och jag känner mig så hjälplös, maktlös..
Inte ens min axel att gråta ut mot kan jag erbjuda dig, inte nu och inte här
Men i mitt hjärta är jag med dig och jag gråter med dig.. här..och nu...




Fri vers av gisseliten
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-12 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet.
2016-05-15

  Henning Hson
Du förmedlar känslorna bra!
Gillar denna…

2016-04-21

  Nannie
väldans fin denna
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Fin värme i denna..
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

gisseliten