Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affärsmanskyssar

när du avbryter mina ord
på det där sättet
påminner du mig så mycket
om din telefonsvarare
en lördagsnatt

jag vet att du låter det ringa
men jag kan inte
klippa av vänskapsband
på samma sätt som jag
klipper av
röda hårlockar

nej du får inte falla till
mitt badrumsgolv
en gång till
för jag minns
stress över blodbrist
och det är inget
vi borde ta över
en kaffekopp

-

om himlen faller ner
kanske jag
äntligen kan få dig
att hålla käften

det är ingen hemlighet
vad du tycker om livet
och den plats
jag inte får
fylla i det

men det hindrar ju inte
att du klär av
min skyddsmur naken
med affärsmanskyssar
på en balkong
en sån där lördagsnatt

så förlåt mig för att
jag går hem och
tar på mig din gamla t-shirt
och skaffar mig
ett förhållande med din
telefonsvarare istället




Övriga genrer av CakeOrDeath
Läst 827 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-03 21:02



Bookmark and Share


  Nem
Jag håller med föregående talare. Den här dikten är verkligen... stark. Det är något med känslorna i bilderna....

(Ett stavfel: "plast" istf "plats"?)
2006-08-31

  Björn Donobauer
Chiaoscura.. skuggor och ljus.men så häftigt bitterjuvt och kirurgiskt precist.. ryslig njutning att läsa

.. tack
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath