Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig, men jag håller på att bli galen.


En bitande svart sjukdom

jag kunde inte vissla glada melodier
när mina läppar var torra
och spröda sommarklänningar
kan aldrig sitta bra när man vet
att en tumör av en
bitande svart sjukdom
växer innanför bröstet

en bitter flicka med
ett förvridet ansikte
har gjort inbrott i min spegel
och om jag var rädd förut
så är det inget mot för vad jag är nu när
min kropp slagit rot i en
hobbypsykologs obekväma fåtölj

ryck efter ryck
men ingenting ger efter


och den som trodde att det var
tankegångar i 130 som
håller mig vaken om nätterna
vet ingenting om klor från
ansiktslösa kroppars händer som

klöser sönder mitt hjärta inifrån




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 881 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-16 01:20



Bookmark and Share


    smuts
Du är duktig duktig. Du har jättebra rytm i den här texten.
2007-09-04

  Zara VIP
DEN HÄR var mycket mycket stark!! =) underbart!
du har ett eget språk som tilltalar mig grymt mycket...det käns inte för tillgjort och inte heller för enkelt....det är liksom totalt perfekt för min smak! jag hänger emd i alla svägar! och det du skriver drar in i mig..känslan sitetr kvar! TACK!

jag ahr ett favorit stycke:

och den som trodde att det var
tankegångar i 130 som
håller mig vaken om nätterna
vet ingenting om klor från
ansiktslösa kroppars händer som

klöser sönder mitt hjärta inifrån


tack igen!
/Z
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath