Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you are my.


precious thing.

hon har ingen naturlig kvinnlig elegans
inga svallande rödblonda lockar
hon röker giftiga cigaretter
mellan smala fingrar
smala fingertoppar

hon har inte heller den där självsäkra blicken alla män faller för
hon fnittrar blygt med rodnad på äppelkinderna
barnsliga, runda
fräknig näsa
blicken i marken

hon är till och med alldeles för blyg för att köpa en kopp kaffe
så jag gör det åt henne
hon dricker med mjölk, lämnar halva koppen odrucken

rasa kan hon dock
när allt är orättvist och hennes hjärtevän inte håller måttet
det går att se hur det dånar vattenfall inuti hennes ögon
bakom långa ögonfransar
som är krökta uppåt

trevande sår hon äppelkindsfrön
i mig

för att lika snabbt picka upp dem igen




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 541 gånger
Publicerad 2008-01-22 20:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äppelkindsfrön...
Spännande ord!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath