Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en pojke (del 2)


och så sitter jag där och äter bottenskrap igen
skriver år 2005
att jag inte skäms
jag åker dit gång på gång




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 19:26



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är då vi skall uppdatera oss in i nutid och älska delar av framtiden då vi erotiskt närmar oss 2010
medans tid är bär vi delar av moser jord inom oss
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath