Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
look me in the heart and un-break broken it won\'t happen. i know it\'s bad, but stick with me, my story gets better :*


Skadat gods?

snälla,
inse det faktum att
en flicka på 16 år
fortfarande är ett barn som
gärna vill se på jorden med
de där naiva blå ögonen som alla
tjugoplus människor pratar om
innan de muttrar att
du inget vet och
inget borde veta
om livet
om allt


kanske tror de på allvar
på sina egna ord

är det din ursäkt att
bakom en devil-may-care attityd
och en halvfull kaffekopp
vara cynisk och
vifta bort min entusiasm
när det är alldeles uppenbart att du är
livrädd

precis som jag?

som säger att jag inte har all tid i världen
att vänta på dig
(även fast jag
som den hund jag är
skulle kunna vänta hela livet)

eftersom du är
alldeles för lik alla
\"skadade gods\" till misstag
jag någonsin försökt något med

du är exakt likadan
du är precis så


så farlig för hälsan och omdömet
när jag ska rita upp mina principer
och stå stadigt bakom dem
trots att dina ord har gjort mig
sådär bend-and-breakable
och borrat sig djupt in
i ett 16 år gammalt barns skinn

fått henne att inse att hon aldrig kommer
och absolut

inte kan sluta
inte kan sluta
inte kan sluta




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 645 gånger
Publicerad 2007-06-02 04:53



Bookmark and Share


  vintervila
det flesta ord skulle verka överflödiga i denna stund, därför har jag inte så mycket mer att säga.

bokmärkt
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath