Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fools in love, gently tare each other limb from limb.


Det är såna där ensamma nätter

Det är såna där ensamma nätter när man lägger ut patiens efter patiens och kollar priser på tågbiljetter till alla ställen förutom här som jag alltid börjar plocka bort skrik efter skrik från vår historiebok och tänka att saker och ting inte var så illa ändå. Att du visst kunde ha fått smeka mitt hår tills mina tårar torkat vid mitt leende och att du visst kunde ha fått hålla min hand i virvelvinden eftersom jag har karusellskräck. Att vi kunde ha varit dom där två som människor med trasiga hjärtan önskar ska självantända mitt i våra fnittrande kyssar.

Men jag vet ju att jag hatar sånt där kärlekstjafs och att det är otroligt irriterande med lyckliga par som prasslar värre med sina tungor än vad ungen i sätet bredvid gör med sin chipspåse. Och jag vet ju att du helt enkelt inte är den sortens människa som visar din kärlek öppet, jag vet ju att du drog undan handen som om du bränt den så fort jag sökte efter den.

Jag vet att jag får lägga om en större del patienser än vad jag får lägga ut och jag vet att dom där förbannade tågbiljetterna kommer jag inte att ha råd med om jag inte köper dom i sista minuten. Och sista minuten är timing jag helt enkelt inte har, eftersom du sover i en helt annan stad och jag med vissheten om att det kunde varit om jag bara tagit din hand och hållit hårt i den när jag hade chansen.




Övriga genrer av CakeOrDeath
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-10 04:23



Bookmark and Share


  yoyyo
själv blev jag helt tagen av denna text. ruskigt bra!
2006-05-10

  Stefan Ek
mnåhh... de där "tänk om"-nätterna är de värsta...
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath