Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är sorten som byter lås men jag är inte tjejen som pissar in mitt revir

jag minns att du sa
att vi var för lika
du och jag

betyder det att jag är
lika underbar eller
exakt lika hemsk?

och jag antar att du hade fel
när du trodde att jag var
precis rätt

för jag är inte rätt tjej att
pissa in mitt revir i din
lägenhet med dina jeans på mig

dom har blivit för trånga

och vissheten om att
du är sorten som
byter lås istället för att
be om nyckeln tillbaka
är inte något som får mig att
släppa efter på kopplet
låta gnagande tvivelkänslor
springa bort och

slå rot i dina ikea lakan




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 843 gånger
Publicerad 2006-05-08 02:17



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
den här är riktigt nytänkande och jag älskar ditt träffsäkra bildspråk
2006-10-22

  Zara VIP
jag är helt slut..somamr värmen kom pang..sitetr här med ett huvud som är totalt segt...MEN jag vill bara säga att den här var otorligt bra! återkomemr nog med mer exakt kommentar..den här suger..ska läsa mer!
TACK!
/Z
2006-05-08

  The Stargazer
En rak och speciell dikt, den hade en härligt vardaglig stil som jag fastnade för, och de små hundliknelsena gillades.
2006-05-08

    ettolrahC
Du är riktigt duktig.
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath