Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårtorka

Jag brukade sörja samma sak mins tretton gånger
När det var klart så sörjde jag faktumet att jag aldrig gick vidare
Men när jag gått vidare så grät jag för det förlorade minnena
Fast sen så läste jag, att tårar kan ta slut




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 09:57



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)