Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Igår fanns en fjäril
Idag en kokong

Igår fanns de lyster
idag, sorglig sång

Igår ville jag känna
Idag vill jag bort

Igår lyste dagen
Idag är allting kort

Igår kändes vackert
Idag känns så tungt

Igår fanns tempo
Idag är det stilla, tyst


punkt








Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP