Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livskraft kampen i livet


Vårljus

Le le för fan.
Våren är här le för fan du som kan.

Låt solen värma din frusna själ.
Den vill oss allt väl.

Vid nästa vägskäl välj livet.
Men ta det inte för givet.

Låt dig inte bländas.
Ibland räcker det med att bara andas.




Fri vers av Thommy J
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-13 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J