Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt komsejför

Hon lutar sig tillbaka
tar fram asken
petar i sig en betablockerare

Hon vänder sig till ingen
Drar ihop koftan med bägge händerna
Harklar sig, granskar sina naglar

Kafferasten är snart slut
Inget sagt, inget hört




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 21:27



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
bra! mittenstrofen är ännu bättre! :-)
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

C lupus