Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silat solljus

Från det att vi torkade tårarna
och förångade svetten
vi hade det som bäst när ingen såg
inte ens du eller jag
men när lampan tänds och
persiennerna bara silar solljus
då håller vi om varandra och drömmer
drömmer oss bort från medvetenheten




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-04-13 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)