Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har ålder någon betydelse....


Förbjuden kärlek?

Vi träffades när vi som mest behövde det

Men är du min att älska?

Det största hindret för oss
Åldersskillnaden

Jag kan ge dig villkorslös
Kärlek

Men jag kan inte ge dig
Barn

Ålder är bara en
Siffra

Önskar jag vore
Yngre




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 480 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-13 22:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör starkt
2016-05-08

  Henning Hson
Man längtar oftast som ung och önskar att jag… som äldre. Försök lev upp till drömmar slipper man ångra sig sen! Tummen upp!
2016-04-14

  Leo Rudolphzon
Vänd siffrorna
Kärleken har ingen siffror
2016-04-13

  DominiQueen
Underbart med mogen Quinna och en skön yngling... Barn? Det blir så bra ändå tycker jag, då får ni ju mer tid att leka själva och njuta egoistiskt av varandra... Hoppas ni trivs som det är..
Kärlek är ljuvligt..

Tack för en skrift som väcker Kärleksrebellen i mig ;-)

Leve er Kärlek!!!
DominiQue
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan