Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsvandring




Troget
öppnar dessa gamla
slitna gatstenar

Upp sig.

Mot den som gett sig av
på vandring.

våtglänsande i Aprilkvällen
med en Regnbåge stillsamt

lysande ovanför de
Matosande huskvarteren

Och den som snart
får en chans

Att vara hemma
hos sig själv igen.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-14 12:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om den så kallade inledningen; vi glömmer så lätt gatstenars gåvor
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP