Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något sjunger i mig hela tiden

Jag är ny nu
Jag är fri att finnas för mig själv
och allt jag vill, finns inom räckhåll

Mina ben bär mig genom skogen och
ut på vägen, som fortsätter




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus