Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamseglare utan roder

Det kränger till
Mitt skepp lossas på last
Till sjöss
Solen skiner
Men värmer inte
Räds för vad som föll överbord
För djupt för att kasta ankar
Kraken tar grepp om aktern
Det kränger till




Fri vers av Arvast
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast