Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Valsmelodi...skriven av mig..Finns på Spotify... Omarbetande till dikt!


Jag drar en smäktande vals!

Dagen är släckt
mörkret har väckts
fylld av skal och flarn
Sova

Änglar med lyktor
går runt våra hus
drömmarnas brus

Jag dansar ensam
med en smäktande vals

Ensam i kväll
Jag har inget att vinna

Gott kan det va att veta
att gud har förlåtit mina rader
skänkt mig med rim och reson
när jag dansar en ensam kväll

När jag slåss med en smäktande vals

Vad har jag att vinna




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-14 22:59



Bookmark and Share


  mike irow
ett uppvaknande
på andra sidan
och jag ville veta...
men det var mig bara givet
att fråga...
2016-04-15

    ej medlem längre
Tonen i dina dikt sveper in i själ och hjärta att läsa. Så fint du skaldar!
2016-04-15

  Solstrale VIP
Du har att vinna dig... Ditt susande blodomlopp far igenom dig som en röd tråd! Älskar det som blandas med originalsången,,, fint!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"