Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Göken ett ur..med finess


Göken

Himlen vid
solbelyst och varm

Björkarna lövas i lund

Ängarna blommar
en särskild stund
när blomster ligger på äng

Då har göken tystnat
segerstund

Glömskans nyck
till vår
Vår älskade vår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-15 01:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Riktigt trevligt :)
2016-04-21

  mike irow
ske din vilja vår i dikten, tack Karina
2016-04-15

  Ninananonia VIP
Fint med göken
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"