Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett eko av något bekant

Jag känner ett pirrande i magen
Dras till dig
Ett sugande i solar plexus

Jag vill ha dig
Så mycket
Slicka bort törsten från dina läppar
(Alldeles för perfekta)
Äta upp ditt hjärta

Inser att jag betraktat dig
I smyg
Ofta
Gör anledningar
Till att prata med dig
Vill vara så jävla nära

Jag vet hur du känns
Jag vill känna dig igen
Jag vill ha dig igen
Du är som ett eko
Av något bekant
Något varmt och vackert
Men det är så jävla smutsigt
Att jag känner så

Det är så jävla smutsigt
Jag saknar dig
Men jag vill aldrig dit igen
Men jag vill ha dig
Men aldrig mer




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-15 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina