Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro


Det är jobbigt att tänka på i morrn
Är det slut snart?
Hur mår jorden?
Jag käkar kött och fiser
Å korna fiser
Sluta handla
Köp begagnat
Vem är taliban?
Flyga o köra bil är fel
Men lifta får man
Jag är orolig för imorrn

Jag är less på flockens kackel
Påtvingad samsyn
En debatt utan klokskap
Är hörsägen en erfarenhet?
Eller dumhet en tillgång?
Lär mig mer
Öppna dig
Se olikheter
Jag är orolig för imorrn

Jag ringer dom påstått kloka
Som svarar i Dubai
Eller från ett hägn i Egypten
Ni är tredje gången för säsongen i Turkiet
Ni leker djur i bur i diktatur
Jag ser
Pengarna regerar
Vapnen dikterar
Männens överordning
Jag är orolig för imorrn




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus