Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läppar i möten och mer där till


KYSSAR

Kyssar kan vara brännande heta
Kyssar känns att två blir en

Kyssar djupa och långa
Kyssar fuktiga blöta

Kysser jag dig eller kysser du mig

Kyssar kan fångas

Kyssar smakar bara mera
Kyssar kan vara lekande lätta

Kyssar kan vara få

Ge mig tusen kyssar
sedan hundra
Sen ger du mig tusen kyssar igen

Men dom ges bara en och en



2016-04-15/Ksj




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-15 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver vackert om kyssar
2017-05-19

    ej medlem längre
Underbart skrivet och gestaltat. Tycker mycket om
"Kysser jag dig eller kysser du mig

Kyssar kan fångas

Kyssar smakar bara mera"
Dikten är besläktad med Catullus "vivamus mea Lesbia" - den är utmärkt!

2016-05-11

  DominiQueen
Åååå nu blev jag sugen på minst tusen, fan vad länge sedan det var.. Fresterska..

Vill bli riktigt galet kär, annars får det va'
Sacred Kiss..

Underbar dikt
Tack

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-29

  Lars Hedlin
Varmt hett fint :)
2016-04-21

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt om dessa ljuva kyssar!
2016-04-16

  Ninananonia VIP
Fint om kyssar :)
2016-04-15

  mike irow
en stigande broms
som ljuset krypande nedåt
på ett vackert sätt....
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"