Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan!Fan! Fan!

Fan! Fan! Fan!!!!
Varför gör det så ont??
Varför vågar jag inte tro??
Varför ser jag spöken överallt??
Varför kan jag inte bara svälja stoltheten o låtsas..
Varför måste jag förstå...

Vet ju inte vad jag ska göra med det jag ser..
Vet inte vad jag ska göra med det jag känner. .
Vet inte vad jag ska göra med det jag förstår. .

Men vet att jag måste agera.
Vet att jag måste visa att jag förstår. ..
Fan!Fan!Fan!!!




Bunden vers av gisseliten
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten