Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU!


Inre tårar

Överskruvat
Ingen riktig tröst

Hjärtat är fyllt
min barm är varm
ta i min famn

Känna konstens njutning
En segesrstund

Kom ..kom ljuva lust

Älska ..älska ljuva
DU




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-16 00:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört fint :)
2016-04-21

  Fem hjärtan VIP
Underbart skaldat!
2016-04-20

    ej medlem längre
Inre tårar av innerlig kärlek. Så vackert skaldat.
2016-04-16

  mike irow
tystnaden i sitt frö
vilar där vackert...
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"