Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själsfrände, bästa vän, eviga vapendragare, mentor, rådgivare och mycket mer. Min mormor. Hon dog - och då dog en del av mig. På riktigt.


Du dog...

Du dog
och tog med en del utav mig
Jag sjönk.
Långt bortom all tröst
Jag blev
kvarlämnad ensam att slåss
Mot vittror som skrek i mitt bröst

Jag såg
Att ingen nog skulle förstå
Hur allt
Stod still inom mig
Jag vet
Ju inte hur man bär sig åt
för att leva ett liv utan dig

Nu är
Du hos mig i änglagestalt
Ibland
Förnims din parfym
Vakar
Och skyddar mot allt ont och kallt
En bris från himlens kutym

En dag
Eller kanske så blir det en natt
Så får
jag Se dig helt klart
Önskar
Och lever i tron av mitt hopp
Att vi
Får mötas – Må det hända snart!




Bunden vers (Rim) av Lillith
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-17 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith